onsdag 6. oktober 2010

Klart til start

Da er det meste revet fra 2. etasjen. Det skal bygges 4 soverom, en liten gang og bad. Badet blir ikke så lite som først antatt og ingenting er bedre enn det. Soverommene blir ikke så store, men alle får hver sitt og det er det som teller.Vi har kjøpt vinduer, vi skal bytte alle i hele etasjen. Vi har spart sykt mye penger på å kjøpe vinduer gjennom et firma som driver import fra Latvia. Alle vinduene er bestilt ut fra mål og utseende etter vårt ønske.Vi har valgt å sette inn vinduer i den størrelsen som var originalt på huset. Dette her er så spennende, mye jobb, men vi prøver å ikke bli stresset. Eller, jeg prøver!

Til høyre for trappen her kommer det bad, og jeg står i badet og tar bildet. Til venstre ser vi inn på vårt soverom.

Badet, det mørke gulvet er der det var "bad" før.


Dette området vi ser på disse 2 bildene skal deles inn i 3 soverom, 2 med skråtak og ett rom i mellom. Forandringen blir at det blir egen dør inn til hvert rom, før måtte man gå inn i rommet i midten får å gå til de andre rommene. Det ene kvist rommet blir også litt større enn tidligere.


Alle vegger skal isoleres og som sagt nye vinduer skal på plass. Vi funderer på om vi skal slipe ned tregulvene og bevare de som de er, eller nye gulv.
Vi kommer til å legge spotter i takene og alt elektrisk blir så klart skjult.
Jeg håper å få bevare noen av tømmerveggene som de er og bare male rett på tømmeret, ellers blir det sikkert panelplater på veggene. 

Jeg blar i interiør blader istedet for å se på tv, og prøver å komme opp med gode løsninger. 
Kom gjerne med innspill, det blir vi glade for!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar