tirsdag 18. januar 2011

Heine Andreas 1 år

 Her er Heine klar for å reise hjem fra sykehuset for 1 år siden :)

Hipp hurra for lille babyen vår som er blitt 1 år! Her sitter han med frokost bordet og griser som vanlig, han er selvsagt stor gutt og skal spise selv. Han er blid og fornøyd hele tiden og farer rundt overalt og får med seg det meste. Han går ikke helt på egenhånd enda, men det er like før. Han har krøpet og reist deg opp siden han var 6 mnd. Han elsker å leke med 2 store søsken og hjelpe mamma med all slags husarbeide. Med pappa er det tid for masse kos og øve på ting som "high five" "Titta bø" "Hvor stor er Heine" "klappe søte" "Hvor er nese, øre osv" og "vinke"  Han er ikke så veldig glad i mat, men spiser brødskiver og får smake på det vi har til middag. Smokk og kanin er godt å ha å trøste seg med, og når han skal sove. Han er allerede en bereist liten kar, første camping tur var han bare 2 mnd, da var vi på Sørlandet og Sverige. Når han var 6 mnd var vi på camping i Norge, Sverige og Danmark og noen uker senere reiste vi til Gran Canaria! Soving er ikke hans sterkeste side, har enda ikke sovet en hel natt. Tross plager med amming og mat, tarmproblemer, forkjølelse og øreverk, er han alltid smilende og blid på dagtid. En skikkelig stor sjarmør. Han sier mamma, pappa, osh/oiii, au og rister på hodet når vi sier nei :) Han prøver seg på nye ord hver dag og hermer mye etter oss.
Han er rundt 8 kg og  noen å 70 cm høy, ikke større enn seg selv ;)

Bursdagen ble feiret på søndagen sammen med familien. I dag er vi hjemme og hjelper pappa med pakking, han reiser 5 uker på jobb i dag.  Skal til Singapore og seile med en ny rigg hjemover til Norge. Seilasen begynte i Kina og tar 3 mnd før de er her. Etter avskjed på flyplassen i dag skal Heine til bestemor. Der skal han få seg en skikkelig bursdags bad, i skikkelig badekar:)  Jeg og søsken skal på årets første Tirsdagsrenn :)

1 kommentar:

  1. Hipp hipp hurra og gratulerer så mye med dagen lille venn:-). Mange klemmer fra Stavanger.
    PS: veldig kjekt at mammaen din er så flink til å blogge, da får vi fulgt litt med på hva som skjer i hverdagen. Gleder oss til å hilse på og se dere alle og drømmeplassen, men ser ikke ut til å bli før til sommeren.

    SvarSlett