onsdag 26. januar 2011

Tjolahopp!

Ny uke og nye muligheter! Vel, uken er vel allerede halvveis. Det føles i grunn ut som det bare er mandager og fredager, det i mellom flyger bort raskere enn noe annet. En uke har gått av jobb perioden til Kenneth også, 4 uker igjen så har vi han hjemme igjen. Han har det visst bare bra i nærmere 30 varmegrader, noen er heldigere enn andre :) Dagene her hjemme går faktisk veldig fint, stort sett da. Tirsdager er vi på runderenn, det er veldig kjekt. Første året til Håvard, mens Hanna er med på 3. året på rad. I år er jeg med også, godt å komme seg ut og litt trim er det også :) Pappa er også med, godt med 2 voksne siden ungene krever forskjellig oppfølging.

Ungene synes det er kjempe kjekt og jeg er så glad det finnes et slikt tilbud. Det er ikke så lett for oss å komme oss avgårde på tur ellers, men nå er jeg jammen sikret at ungene lærer å gå på ski. Det koster 200 kr og er fra januar til mars. Det er kjempebra. Vi drar avgårde til Jensguri lia i Nordbyen, men det finnes nok et tilbud nærere oss, det finner vi vel ut av til neste år når ungene er installert på skole og barnehage her.

Hanna sitter stort sett foran datamaskinen om kveldene før leggetid, hun har oppdaget at det finnes et hav av spill der ute. NRK Super og Playhoyse Disney har fine spill sider. Hun håndterer mus og piler ganske bra nå, dette avlaster også litt maset etter Nintendo DS. Hun nevner det fortsatt daglig, men likevel ikke så ofte som før...Dere skjønner, hun er visst den eneste i verden som er fem og et halv år og  ikke har DS! Lille drama dronningen vår, hun er jo å skjønn da. Ikke lett å få henne med på bilder om dagen, men snek meg til noen her :)

Snart kommer nytt innlegg fra badet... det går ikke så raskt som jeg hadde tenkt. Men nå er smøringen snart ferdig og flisleggeren skulle egentlig komme i dag. Ikke sett han, men han dukker vel opp i morgen da kanskje. Han har frist til Kenneth kommer hjem! Jeg drømmer om det nye badet, kjære vene så deilig det skal bli.
Dette ble i grunn bare pjatt, men sånn blir det vel noen ganger. So long...

2 kommentarer:

  1. Hei, her kommer et tips til en fin web side
    http://web2.gyldendal.no/multi/
    Har selv en gutt som skal begynne på skolen til høsten, og han elsker å spille "skolespill" på pcn

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tipset ;) det er sikkert mere utfordrende enn å designe negler ;)

    SvarSlett