søndag 20. mars 2011

Snart i mål

 Dette bildet er tatt fra gangen og viser inngangen til Hannas rom i midten, Heine inn til høyre og Håvards rom inn til venstre. Vi har lagt ferdig malte panelplater i alle rom. Jeg liker panel og synes vi har fått til den koselige loft stemningen her oppe. Vi beholder det hvitt i starten, men er åpen for å male rommene ettervert hvis barna ønsker det.


 Her har vi Heine sitt rom, her mangler gulv og hjørne lister. Teppe på gulvet og lys i taket. Som dere ser er det mange stikk kontakter som skal på plass. Håper å slippe skjøteledninger her ja.


 Håvard sitt rom er helt likt bortsett fra en liten gang inn til rommet. Ikke så lett å se siden rommene er fulle av forskjellig utstyr. Det ser kaotisk ut, men det er ikke langt fra ferdig nå. Fra gangen ser vi inn til Heine, Hanna får dør i midten mellom dem. Hanna sitt rom blir mellom de 2 andre rommene og med full tak høyde. Vi har satt inn et kjempe stort vindu, likt slik det var i 1930. Alle 3 rommene er på ca 8 m2, ikke store rom, men alle får sitt eget. Hanna ser tvers over gangen og inn til vårt rom.


Her er vårt soverom, akkurat bredt nok til 1.80 seng og nattbord på hver side. Her skal det inn nytt vindu også. Inn her skal det bare seng, kommoder og tv. Litt verre blir det å få plass til alt som skal inn på barnerommene, må nok finne på noen lure oppbevarings løsninger.

I gangen og bak plastikken der lurer vi på å lage et lite walk in closet, da slipper jeg nok å sette inn klesskap på de små rommene. Det blir lite, men kommer nok til å få plass til mye klær der med den rette innredningen.

 Ellers i gangen har vi satt inn ny lofts luke i taket, stor en med trapp som foldes ut. Der har vi døren inn til badet, vi har valgt dører med 4 speil, lik de gamle som er i 1 etasje. I trappgangen skal det også skiftes vindu. Tømmerveggen ned trappen skal beholdes slik den er, eventuelt males hvit.

 Som dere ser har de hatt vinduer på samme størrelse som vi skal sette inn tidligere. Tenk å bytte ut fine store rutete vinduer med husmorsvindu! Fy skam!

Jeg klarer ikke å bestemme meg for dørhåndtak. Har kjøpt dette for å prøve, men lurer på om jeg skal ha ett i eldre stil og kanskje i sort. Jeg liker dette også, men lurer på om det andre er finere. Har ikke funnet i butikk det riktige, men i nettbutikk.


Om ei uke og noen dager kommer handymannen hjem igjen fra jobb, som dere ser er det fortsatt litt å henge fingrene i. I forrige uke leide vi inn en mann som jobbet sammen med Kenneth. Dobbelt så mye gjort da, de jobbet 11 timers dager. Vi kommer nok til å leie inn hjelp nå til vi er i mål med 2 etasjen, skal si vi gleder oss til å flytte ut av sovesal 1 (stua), hvor vi fem har sovet nå i 6 mnd :)

2 kommentarer:

  1. Ser veldig bra ut, gleder oss til å se mer i sommer:-)

    SvarSlett
  2. så flinke dere er - og så tålmodige ... jeg har vært uten bad i 9 mnd - og uten kjøkken i 7 mnd - så jeg vet litt om akkurat dette. Men utrolig hva som går, når en vet at noe bedre venter
    Tenker dere gleder dere til å komme i mål ....
    Ha en fin uke ...

    SvarSlett