lørdag 14. mai 2011

Helg @ Haganeset
My handyman som aldri slutter å overraske. Alt mulig mannen, han starter alle prosjekt med den største selvfølge på at han kan det. Ikke har han lært det heller sier han, bare logisk sans. Ja, ikke aner jeg hvor han har snust inn alle kunnskapene, men det er virkelig ikke noe denne mannen ikke kan.  Her er han igang med å lage parkeringsplass til oss. Startet prosjektet før vinteren, men nå er vi snart i havn :)
Håvard elsker å sykle. Han har både løpesykkel og vanlig med støttehjul, bruker begge om hverandre.
I helgen er Hanna på overnatting, så da har Håvard vært mye ute med pappsen. Det er lite trafikk i gaten hos oss, men vi øver på å holde siden og stoppe når det kommer bil. De som kommer, kommer FORT. Hjelm er viktig, det er allerede innlært.Så har vi han lille vandreren vår da. Han bare går og går. Ikke mye tid til å sitte i ro for den som er med han ut. Bildene er faktisk knipset på vei inn, men han går alle mulige omveier. Her er han i fin form etter inntak av feber nedsettende. Han er pjusk i helgen, våken netter og høy feber. 39,7 i kveld. Håper han er bedre i morgen. Godt jeg bare har en pasient. Skulle egentlig vært på sykehuset denne helgen, Håvard skulle ta mandler på fredag. Han hostet for mye til å operere.

Blogg gløden er tilbake, deilig er det ♥ Nå er det Eurovision, men kjedelig siden Norges Stella og Haba Haba ikke kom til finalen.


Se hvor fint og grønt det er! Håper på sol i morgen! Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar