tirsdag 14. juni 2011

Dag 2 - Oslo

På søndagen hadde vi en fantastisk tur til Oslo Folkemuseum, der koste vi oss i mange timer. Ungene kunne springe og sparke sykle fritt rundt og vi voksne fikk vært litt kulturelle. Kenneths mor hadde besøk av en venninne fra USA, derfor ble det skikkelig sightseeing. Men kjempe kjekt var det, deilig vær, akkurat passe med folk og barn som koste seg. Vi fikk med oss mye, både bygninger, utstillinger, riding, bading, stavkirken, dyr og lekeplass. Stas var det å kjøpe drops i gammel butikk, mest stas for mor som kunne tenkt seg den samling av gamle bokser som fantes i hyllene der.
Etter noen koselige timer der ble det til at vi dro på besøk til brødrene til Kenneth. De bor 16 etasjer over Opera bygget med utsikt over hele Oslo. Ungene koste seg ute på glassverandaen, det gjorde ikke jeg. I grunn ikke så redd høyder, men synet av barna i den høyden, med kun en glassvegg foran seg, ble litt to much for me.
Vi koste oss med Sushi til middag før vi dro hjemover til farmor igjen. Sene kvelder når vi er på ferie, men ungene sover godt i campingvognen, når de først sovner...det er deilig med sol og en annen hverdag.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar