tirsdag 21. juni 2011

Dag 11 - Sol Sol kom igjen!

Skikkelig kjedelig dette været altså, først sol, så skyer, så sol igjen, så regn, så lyn og torden, så åpne sluser, så sol, så regn igjen...
Hele formiddagen har heldigvis vært ganske bra, men ikke så bra at vi har inntatt stranden liksom. Det er faktisk veldig synd for badestranden er råflott her. Blåst kald vind der i dag, så ungene har bare vært rundt vognen og på lekeplassen. Jeg har hatt klesvask maraton, booket vaskerommet i 4 timer i dag. Rakk 3 fulle maskiner og 2 fulle tørketromler :) Nå er alt på stell igjen. Vi har kost oss med Sushi til middag og i ettermiddag har Hanna, Heine og jeg vært på handletur. Vi har kjøpt stæsj til Håvards bursdag, gaver og sjokoladekake! I morgen fyller god gutten 4 år! Vi har mange kjekke overraskelser pågang! Krysser alle fingrer og tær for at solen skinner!!
Vi har bestilt plass på Vimmerby i dag, torsdag til søndag, vi satser på 2 dager i parken. Ingen Sankthans feiring på torsdag for oss, men midtsommeraften på fredag. Skulle gjerne vært hjemme og startet Sankthans tradisjon på Haganeset, men det får bli til neste år! Vi gleder oss veldig. Enda litt igjen av ferien så vi satser på å få litt sol og farge på kroppen også. På søndag reiser vi opp til vestkysten av Sverige.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar