onsdag 15. juni 2011

Dag 5 - Sommer idyll og on the go

Vi har hatt 4 koselige dager sammen med barnas farmor nå, hun har også hatt besøk av ei amerikansk venninne som det har vært hyggelig å hilse på. Før vi dro avgårde i dag ble det tid for litt bilder:) Farmor har flyttet fra byen til landet og det var fantastisk fint der. Vi bor selv med sjøen, men skogen er minst like vakker og spennende. Skogen lukter helt spesielt.
Resten av dagen i dag ble i bilen, det ble ett stopp på veien til Örebro. Vi handlet et del drikke og mat til turen på Thon sentret i Tøckfors. Vi har kjørt E18 fra Oslo til Örebro.
Her er det ikke så mye sommer idyll så langt. 12 grader og regnet har høljet ned siden vi kom. Håper på bedre tider i morgen. Vi ligger nå På Gustavsvik camping, en av de mest populære camping plasser i Sverige. Om det skulle regne i morgen blir det vel besøk på innendørs badeland :) På veien hit fikk vi noen motor problemer så Kenneth må vel sjekke opp med et verksted i morgen. Håper vi kan fortsette ferien som planlagt. Hanna og Håvard fikk på seg regnklær og fikk testet lekeplassen, før inne kos og kveldsmat. Duplo lego er med på tur, det fenger alle tre. Mer om livet her kommer i morgen!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar