torsdag 16. juni 2011

Dag 6 - Gustavsvik Camping i Örebro

Sånn bortsett fra at vi har parkert campingvognen på den dårligste tomten på hele plassen her, så har vi hatt en fantastisk deilig dag. Skjønner ikke hva vi tenkte på i går, vi var nok i en annen verden. Vi står altså midt i ett kryss, alle som skal til servicebygget går forbi, vi står under trær som skygger for solen og etter regnet i går er bakken her våt og gjørmete, alle andre tomter har pent gress eller grus. Men, vi skal være her 1 eller 2 dager til så vi orker ikke å bytte plass heller ;)  Vi har bare vært inne på området hele dagen i dag. Det er mye å finne på for ungene her og vi har vært ute nesten hele dagen. Kenneth dro avgårde til Møller bil verksted og kom tilbake med gode nyheter, vi kan kjøre videre, ingenting som feiler bilen. Det var noe tull med turboen, men den er altså ikke ødelagt slik som vi trodde. Alt er flott her på campingen, egne familie rom på service byggene, rene dusjer og toalett. Har du hund så finnes det egne bad og dusjer for de også. Fint kjøkken, med oppvaskmaskin som bruker 2 minutter :) Jeg har også vasket klær i dag, stort vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler. Vi ligger rett ved lekeplassen og ikke langt unna lekerom, så ungene har lekt seg sammen hele dagen. I ettermiddag kveld har vi vært å badet, flott innendørs opplevelse bad på området. Som gjest på campingen var det litt rabatt på opplevelse badet inne, men ute var det gratis. Litt kaldt å bade ute i dag, spesielt med 2 små gutter som er litt småsyke. Men inne vær barne bassengene skikkelig varme og gode. Har nesten ikke tatt bilder i dag, må ha med kamera bort på badelandet i morgen,og ta litt bilder av området. Til kvelds ble det grilling for første gang i år, det smakte helt nydelig.
Alle tre sovnet kjapt i kveld, sliten etter er opplevelse rik dag. Superdeilig å ha en kjøre fri dag, første siden vi dro hjemmefra.
Jeg har alltid tenkt at jeg slapper av og koser meg på sydenferie, men det er ingenting som slår campingferie. Så fri,rolig og avslappet er det ikke ofte man føler seg som mamma til 3 små. I morgen kommer det en ny dag, ingenting er planlagt. Vi tar dagen som den kommer...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar