fredag 17. juni 2011

Dag 7 - Regnvær, leik og shopping

En er en og to er to.
Vi hopper i vann, vi triller i sand.
Tipp, tapp, det drypper fra tak.
Sikk, sakk, det regner i dag.
Regn, regn, regn regn
Øsende regn ,pøsende regn.
Regn, regn, regn, regn.
Deilig og vått, deilig og rått.
En er en og to er to.
Vi hopper i vann, vi triller i sand.
Tipp, tapp, det drypper fra tak.
Sikk, sakk, det regner i dag.

Det var godt å ligge i sengen i dag tidlig, når man våkner av øsende pøsende regnvær ute. Vi hører meget godt regnet som treffet taket for å si det sånn. I dag var ikke oppe før over ni, luksus kan man si :) Heine er syvsoveren, han sov til halv ni i dag. Ingen for lage en lyd før Heine er våken, grei regel i grunn! 
Siden det var meldt regn mesteparten av dagen bestemte vi oss for å dra innomhus som de sier i sverige. Litt googling kunne fortelle meg at et passelig stort shopping senter, var  i nærheten :) Litt klær og litt leker ble kjøpt, Heine fikk seg en tøff  Bobby Car, så har han noe å holde på med ute han også. Han skulle vel helst hatt en sparkesykkel, lik de andre, men han må vente noen år til. Vi spiste god og billig lunj, buffet med alt fra taco til fisk. Alle spiste seg gode og mette. Før vi dro tilbake tok jeg tidenes kjappeste tur gjennom Ikea, 20 minutter er vel ny rekord for meg., Der kjøpte jeg koselig lyslenke som går på solcelle til å ha i forteltet.
Vel tilbake ble det på med regnklær, de har kommet godt med så langt.... Ungene koste seg likevel med vannpistoler, Heinebror gikk på utforskning. Han har faktisk aldri vært ute å lekt i såpass regnvær før, det høljet ned :) På tide han kommer seg i barnehagen ja. Det kjekke lekerommet ble besøkt før kveldsmat og sengen.  Ble ikke tid til badelandet i dag, men nye opplevelser venter på oss. I morgen starter et storby eventyr, vi inntar Stockholm :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar