torsdag 8. desember 2011

Tilbakeblikk

Kan ikke skryte på meg at bloggen er prioritert i det siste nei. Har vel strengt talt ikke blogget aktivt siden i sommer. Vi har hatt en utrolig flott senhøst, ren nytelse at vinteren har latt vente på seg. Forrige blogg innlegg var et rent tilbakeblikk innlegg, og her kommer jammen med et til.
Som sagt har vi hatt flotte dager ute og det er vel da kameraet er flittigst brukt. Ungene har holdt seg stort sett friske i hele høst, litt små feber en dag eller to, men ingenting annet. I slutten av november ble Håvard innlagt for fjerning av både falske mandler og mandler. 2 tøffe uker er snart forbi siden det, og han er snart klar for hverdagen igjen. Selv om hverdagen er hektisk prøver vi å få til noen gode stunder med barna som både de og vi setter pris på. Det må ikke være en tur ut, denne høsten har vi også kost oss veldig med tv - serien Vaffelhjarte på NRK på fredager. Det er viktig å huske de små kosestundene, de gode måltidene og leken også, ikke bare planlagte turer og arrangerte fritidsaktiviteter.

Jeg blir aldri mett av å se på solnedgangene vi har om høsten..
Bestefar kommer med mere fisk :)

Skatter fra fjøra

Halloween


Morgenstemning på Haganeset by Kenneth


 En liten ro tur
Fine guttene!

Pappsen er klar med lyslenker som skal opp til jul, i mangel på snø bruker Håvard tiden til sykling i stedet. Heine er sur for at han ikke har sykkel, jeg vet hva som må kjøpes til våren.

Håvard Brage ble operert for falske mandler og mandler fredag 25 november. En modig gutt, jeg er så stolt av han.  Veldig spent her, rett før han blir trillet inn på operasjons stua.

Og etter...over 7 timer på overvåkningen. Han hadde det veldig vondt og sov veldig mye og tungt. De neste 1,5 uke var smertefulle og tøff for en liten kar. Minimalt med mat og masse smertestillende. Men han ble brått bedre og nå må han bare fetes litt opp igjen. Helt greit med brødskiver med Nugatti på.


1 kommentar: