mandag 16. januar 2012

Fortsatt hjemmekos

Men ikke med samme glede som forrige mandag. Hele forrige uke var preget av sykdom, Heine fikk høy feber, over 40, det er ikke noe kjekt. På fredag begynte han å komme seg i form igjen, men da tok storebror over. Han har ligget med samme høye feber hele helgen, men er på bedringens vei i dag. Det har vært feber, hoste og snørr, så sikkert er virus som herjer. Storebror har mer tørrhoste og sår hals. Da er det bare store søster igjen, vi krysser fingre for at hun står over.
Heine elsker å pludre rundt med småbiler, brio tog eller å leke sabeltann (KA) som han kaller kapteinen selv.
Men favoritt av alle favoritter for tiden er dette fiske spillet, han har holdt på i timevis hver dag. Plukket de opp, lagt de i en boks, satt de oppi igjen. Fiskene går rundt og rundt og det følger med fiskestenger til å prøve å fange de opp. Han blir aldri lei, men det blir vi andre. For den lyden som spillet lager er ikke den kjekkeste etter noen timer. Store nabbi og dette brettet med brikker som man setter fast er også kjekt. Ekstra kos er det å få en kopp med ringer i sofaen!
Siste bildet er av Håvard som koser seg med sin beste venn Ole Brum, dette er fra fredag før den verste feberen kom. Jeg selv har ikke gjort så mye fornuftig annet enn å trøstet og kost, vi har sett mange kjekke filmer.


Her kommer noen flere bilder fra helgen. Hanna har laget pizza, hun hadde med Molly mus hjem i helgen, det er klasse bamsen som er med noen hjem hver helg. Siden hun var frisk og lillebror nesten helt frisk, ble det en utfordring å finne på noe inne. Hanna reiste på lørdags ettermiddag til bestemor og bestefar og fikk seg en natt der og sikkert nok et kjekt miljøskifte :) Pepperkake hjertene spises på fortsatt.., Håvard fikk innimellom spille angry birds på mammas mobil innimellom feber toktene. Heine og Hanna malte og ellers var vi ganske slappe på sofaen.
Nå venter en ny uke, men nye muligheter, det gjelder å gripe dem!

1 kommentar:

  1. Så flink å ordne pizza da! Store jenta mi =)
    Stakkars gutta, håper de får seg en laaaaaaaaang periode med frisk nå... Alle tre egentlig =)

    SvarSlett