tirsdag 21. februar 2012

Vinterferie

Det er vinterferie og jeg har fri noen dager denne uken. Sånn starter ofte fridager og helgedager hos oss. Kos i dobbelsengen med barntv. Det er deilig med late morgener før vi siger oss ned på kjøkkenet for å spise frokost. Halve dagen kan gå på sånne dager før vi får av oss pysjen.
Etter å ha sløvet inne i timesvis er det viktig å få litt frisk luft og jammen lå det snø igjen på Haganeset. Våt kram snø så det var veldig morsomt å rulle av plenen! Rundballer av snø! De ble digre også. Vi hadde det kjempe gøy. Kamera er min faste følgesvenn ute, jeg elsker naturen, lyset og aktive barn som finner på nye sprell. I dag var det mørke skyer, mye vind  og litt vått her på Haganeset.


Etter  Dagmar stormen er plenen dekket av stein og litt av arbeidet med å rake opp har min kjære allerede startet. Ganske uvanlig å kunne bedrive vår arbeid i hagen i januar og februar, men som dere ser, brått kommer snøen!
De fleste bildene er veldig mørke, de er tatt med forskjellige innstillinger. Men det var rett og slett litt mørkt i går selv om det var snø. Mørke skyer som ettervert tømte seg for regn og dermed er all snøen borte igjen.
På siste bildet er det Håvard som prøver seg som fotograf  :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar