fredag 23. november 2012

Høstferien

Høstferien 5. - 14. oktober
 Vi startet ferien  på Skarvatnet på Oppdal på hytten til bestemor og bestefar. På Oppdal var det Fårikålfestival og fullt av folk og liv :) Skikkelig høst og kalde dager.
Vi var på hytta fredag, lørdag, søndag og mandag!
Jeg lar bildene tale for seg selv, det var fine dager med lek og klatring i trær, kjekk festival med traktor utstilling, der man kunne prøve! Fine farger og deilig høstluft oppe på 1000 meter høyde. Som vanlig god oppvartning og deilig mat laget av bestemor. Mor selv snek seg til egen tid og fikk lest 2 bøker :)Så mandagen kjørte vi over Dovrefjell og til Bjorli.
Vinteren er på vei og det var mange fjell og marker med melisdryss.
Vel fremme på Bjorli ble det inne kos med spill, aktivitets bøker og god mat :)
Så begynte det å snø....
Tirsdagen møtte vi Hanne m/ Ella, Enok, Edit og Berit m/ Ida og Alva. Vi dro ut på tur sammen og gikk til en flott plass som heter Lorkverna som er på Lesja. En flott dag med venner :) Vi liker godt å være på farten og allerede onsdag var vi på vei over Dovrefjell igjen...denne gangen på vei til Trondheim. Pappsen skulle på jobb i Stavanger med fly fra Ørlandet. Derfor tilbragte vi dagene i Trondheim med shopping, sightseeing og masse kos :)Vi bodde på Royal Garden med kort gå avstand til det meste :)2 skjønne små som vet å sette pris på en god hotell frokost!


 Sent fredags kveld er vi på vei mot Bjorli igjen...nå nærmer ferien seg slutten og vi nyter de siste dagene til søndag i campingvognen. Forberedelser til vinteren og det er  så kalde dager at kunst  snøen er på gang i skibakkene også. Forresten veldig fornøyd med ny varm vinterjakke og lue på meg selv.Vel fornøyd med en flott høstferie vender vi hjemover og håper ikke vinteren har tatt tak i lavlandet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar