onsdag 21. november 2012

Juni og sommer på Haganeset

Dette blir helt bakvendt, men her kommer litt fra juni, før vi begynner på August. 5 års dagen til Håvard Brage burde vel også bli foreviget på bloggen. Ellers litt sommerlige bilder. Juni var ellers en måned med sykdom, alle sammen lå rett ut av Noro viruset; noe som ble startet på ett halvår med omgangssyke månedlig frem til dagens dato. Håvard havnet på sykehuset, dehydrert og måtte overvåkes en natt. Ellers hadde vi nedtelling til årets campingtur som er vel dokumentert på campingbloggen!


 Kafebesøk

                                   Lekeland                                                              Fiskelykke
 Herlige bilder av en 5 åringen som kommer ned i stuen til et lite pakketårn :) Heine Andreas vant lotteri på skolen, hen hel kasse med mat :)

 Baking hører med i bursdags tider Stakkard Håvard er helt skutt etter 12 timer med konstant spying

 En natt på sykehuset i Ålesund


 Her er ved avreise fra sykehuset, Ole Brum følger med, men på veien ut ble han dessverre lagt igjen i sofaen. Det skulle gå mange uker før han var tilbake på Haganeset og bare tilfeldigheter etter et lengre opphold på postkontoret fant han veien hjem igjen til Håvard på Skåla som det stod på konvolutten :)

 Heine koser seg med legoklosser og tv titting....

 før det ble hans tur....
 Tur til Bjorli for å ordne til campingvognen, bestemor var med oss og det ble en stopp på Trollveggen :)


 Koselige dager på stranden hjemme før avreise, vi venter på pappsen som er offshore, snart venter veien og campingvognen. Flotte sommerdager på Haganeset

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar